Tuesday, 16 June 2009
Mace windu
A respected member of the jedi councel and a formidable fighter,Mace Windu believes that the action must be taken before democracy and freedom are completly stripped from the republic। After careful consideration and with the support of the jedi councel,Mace leads the mission to arrest Palpatine for trason after he learns that the Chancellor may be a sith lord. He battles him but,dies from the strength of the sith lord.
मास विन्दु अ रेस्पेक्टेद मेंबर ऑफ़ थे जैदी काउंसल एंड अ फोर्मिदाब्ले फिघ्टर,मास विन्दु बेलिएवेस ठाट थे एक्शन मुस्त बे ताकें बेफोरे डेमोक्रेसी एंड फ्रीदोम अरे कोम्प्लेत्ली स्त्रिप्पेद फ्रॉम थे रेपुब्लीक । आफ्टर कारेफुल कांसिदेरेशन एंड विथ थे सुप्पोर्ट ऑफ़ थे जैदी काउंसल,मास लीड्स थे मिशन तो अर्रेस्ट पल्पतिने फॉर त्रासों आफ्टर हे लीर्न्स ठाट थे चंसल्लोर माय बे अ सित लोर्ड। हे बत्त्लेस हिम बुत,डिएस फ्रॉम थे स्ट्रेंग्थ ऑफ़ थे सित लोर्ड।
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment