Wednesday, 17 June 2009


Darth Maul
Darth Maul is a creation of pure evil, A Sith warrior trained in the use of the Dark side of the Force. Loyal to his master,Darth Sidious, Maul vows to avenge the destruction of the Sith. An accomplished fighter,with a red double-bladed lightsaber,Maul takes on both Qui Gon Jinn and Obi Wan Kenobi in theed palace on Naboo.
दार्थ मॉल इस अ क्रेअशन ऑफ़ पुरे एविल, अ सित वार्रिओर त्रैनेद इन थे उसे ऑफ़ थे डार्क साइड ऑफ़ थे फोर्स. लोयल तो हिस मास्टर,दार्थ सिदिओउस, मॉल वोव्स तो आवेंगे थे देस्त्रुच्शन ऑफ़ थे सित. अन अच्कोम्प्लिशेद फिघ्टर,विथ अ रेड डबल-ब्लादेद लिघ्त्सबेर,मॉल तकेस ओं बोथ कुई गों जिन् एंड ओबी वां केनोबी इन थीड पैलेस ओं नबू.

No comments:

Post a Comment