Tuesday 16 June 2009














Ki adi mundi
A Cerean member of the jedi council,Ki Adi Mundi is a Republic General in the clone wars। Trained in the jedi arts by master Yoda himself,Ki Adi Mundi is one of the jedi order's most recognised members। Because of his keen insight and natural leadership abilities,Ki Adi Mundi leads clone troopers against separatists forces on the shimmering crystal planet of Mygeeto. Un fortunately the clone troops take a frightfull turn and killed him.
अ सरें मेंबर ऑफ़ थे जैदी काउंसिल,की अदि मुंडी इस अ रेपुब्लीक जनरल इन थे क्लोन वार्स. त्रैनेद इन थे जैदी आर्ट्स in मास्टर योडा हिम्सेल्फ़,की अदि मुंडी इस ओने ऑफ़ थे जैदी ओर्देर्स मोस्ट रेकोग्निसेद मेम्बेर्स. बेकाउसे ऑफ़ हिस कीं इन्सिघ्त एंड नैचुरल लीडरशिप अबिलितिएस,की अदि मुंडी लीड्स क्लोन त्रूपेर्स अगेंस्ट सेपरातिस्ट्स फोर्सेस ओं थे शिमेरिंग क्रिस्टल प्लानेट ऑफ़ म्य्गीतो. उन्फोर्तुनातेली थे क्लोन ट्रूप्स टेक अ फ्रिघ्त्फुल्ल तूर्ण एंड किल्लेद हिम.

No comments:

Post a Comment