The Emperor
Remaining in office long after his term expired,Supreme Chancellor Palpatine continues to preside over the galactic Senate as the Clone Wars tear at the fabric of the once mighty Republic. As he tightens his grip. the jedi begin to suspect that the Chancellor could be the very sith lord orchestrating the war. Their suspicious come too late and the Chancellor's plot is revealed-an intricate,collossal scheme a thousand in the making that leaves the jedi in ruins and Palpatine with absolute power as ruler of the first ever Galactic empire. He died after when his padawan Darth Vader realized that he actually belonged to the good side and threw the Emperor off a high cliff unexpectedly.
रेमैनिंग इन ऑफिस लॉन्ग आफ्टर हिस टर्म एक्स्पिरेड,सुप्रीम चंसल्लोर पल्पतिने कोन्तिनुएस तो प्रेसिदे ओवर थे गलाक्टिक सीनेट अस थे क्लोन वार्स टियर अत थे फाब्रिक ऑफ़ थे ओंस मिघ्टी रेपुब्लीक. अस हे तिघ्तेंस हिस ग्रिप. थे जैदी बेगिन तो सुस्पेक्ट ठाट थे चंसल्लोर कोउल्ड बे थे वैरी सित लोर्ड ओर्चेस्त्रतिंग थे वर. ठिर सुस्पिकिऔस कामे तू लेट एंड थे चंसल्लोर'स प्लाट इस रेवेअलेद-अन इन्त्रिकाते,कोल्लोस्सल स्चेमे अ थौसंद इन थे मकिंग ठाट लीव्स थे जैदी इन रुंस एंड पल्पतिने विथ अब्सोलुते पॉवर अस रूर ऑफ़ थे फर्स्ट एवर गलाक्टिक एमपिरे. हे दिएद आफ्टर व्हेन हिस पदवन दार्थ वादर रेअलिजेद ठाट हे अच्तुअल्ली बेलोंगेद तो थे गुड साइड एंड थ्रेव थे एम्पेरोर ऑफ़ अ हाई क्लिफ्फ़ उनेक्स्पेक्टेद्ली.
No comments:
Post a Comment